Reducer Konsentris Threaded

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Fittings alur ngamungkinkeun pikeun gancang pendaptaran sareng modifikasi sistem pipa ageung kusabab éta nyayogikeun stabilitas anu hébat sapanjang pipa anu lega. Éta ogé murah pisan pikeun masang, ngajaga, sareng ngalacak deui. Dina pas alur, perumahan gandeng ngagéser sajajar sareng bantalan baud; ieu nyayogikeun tindakan clamping sapanjang hiji offset, nyayogikeun kaku tambahan kana sendi. Alat kelengkapan alur ogé ngabantosan anjeun pikeun nyambungkeun pipa dina situasi anu rohangan mahal.

Fittings alur ngagaduhan tilu bagian utami: alur pikeun ngajajarkeun pipa, baud pikeun nyangcang gandengna, sareng tekanan gasket panyegelan responsif pikeun nyegah kabocoran. Alur dina tungtung pipa ngajantenkeun gampang disambungkeun sareng pegatkeun. Fittings alur tiasa ngahémat waktos perusahaan sareng artos sabab henteu meryogikeun las, flanging, atanapi threading.

Perusahaan-perusahaan dina tambang, perlindungan seuneu, HVAC, pengolahan limbah, sareng séktor pembangkit listrik sering nganggo pipa sareng konektor anu dipasang dina alur. Beda sareng sistem konvensional anu segel dipilampah ku tekanan, gasket panyegelan ieu nyiptakeun tekanan di luar pipa, ningkatkeun stabilitas pas alur. Kusabab kaamanan tambahan tina sendi alur, éta bahkan digunakeun dina sistem militér sareng laut. C-tipe anjing laut karét triple ngajantenkeun bocor ampir teu mungkin!

Kopling alur sayogi dina sababaraha jinis sapertos "ngirangan", "fleksibel", atanapi "kaku". Fittings alur tiasa nampilkeun flensa, radii pondok, tutup tungtung domed (atanapi "end-all caps"), bentuk tee (atanapi "cross fittings"), tees mekanik, reducent concentric, sareng siku. Tutup tungtung domed didesain janten pas multifungsi tungtung-of-the-line. Éta dipaké dina tetes, sprigs, gauges, solokan, sareng sirah Sprinkler. Tees mékanis ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun toko cabang tanpa kedah ngelas atanapi nganggo sababaraha fittings.

3) Fitur

• Gancang ngarakit
• Gampang pikeun Re-Route Systems

4) pas alur henteu meryogikeun:

• Las
• Flanging
• Threading

5) Kauntungan tina pas alur:

• Desain inovatif ngamungkinkeun pamasangan saderhana, gancang sareng murah, kalayan henteu peryogi alat khusus atanapi palatihan.
• Majelis gancang nganggo garis produk gandeng sambel unik.
• Tabungan substansial dina waktos sareng artos akibat tina ngaleungitkeun kabutuhan las sareng serat.
• Ngirangan transmisi noise sareng geter sareng aktipkeun sambungan mandiri.
• Kalenturan dina perenah garis dina kaayaan sesah.
• Henteu aya résiko kabocoran kusabab parobahan suhu atanapi gerakan anu disababkeun ku oyag atanapi goyang.
• Ngaktipkeun panggunaan pipa témbok ipis, ngirangan beurat sareng harga.

6) Aplikasi

• Pertambangan
• Perlindungan Seuneu
• HVAC
• Perawatan Cai Rawa
• Tutuwuhan Daya

Ukuran Nominal
mm / di
Pipa OD
mm
Tekanan Gawe
PSI / Mpa
Diménsi
L mm
Sertipikat
50X32 / 2X1 60.3X33.7 300 / 2.07 64 FM UL
50X32 / 2X1¼ 60.3X42.4 300 / 2.07 64 FM UL
50X40 / 2X1½ 60.3X48.3 300 / 2.07 64 FM UL
65X25 / 2½X1 73.0X33.7 300 / 2.07 64 FM UL
65X32 / 2½X1¼ 73.0X42.4 300 / 2.07 64 FM UL
65X40 / 2½X1½ 73.0X48.3 300 / 2.07 64 FM UL
65X50 / 2½X2 73.0X60.3 300 / 2.07 64 FM UL
65X25 / 3ODX1 76.1X33.7 300 / 2.07 64 FM UL
65X32 / 3ODX1¼ 76.1X42.4 300 / 2.07 64 FM UL
65X40 / 3ODX1½ 76.1X48.3 300 / 2.07 64 FM UL
65X50 / 3ODX2 76.1X60.3 300 / 2.07 64 FM UL
80X25 / 3X1 88.9X33.7 300 / 2.07 64 FM UL
80X32 / 3X1¼ 88.9X42.4 300 / 2.07 64 FM UL
80X40 / 3X1½ 88.9X48.3 300 / 2.07 64 FM UL
80X50 / 3X2 88.9X60.3 300 / 2.07 64 FM UL
80X65 / 3X2½ 88.9X73.0 300 / 2.07 64 FM UL
80X65 / 3X3OD 88.9X76.1 300 / 2.07 64 FM UL
100X25 / 4¼ODX1 108.0X33.7 300 / 2.07 76 FM UL
100X32 / 4¼ODX1¼ 108.0X42.4 300 / 2.07 76 FM UL
100X40 / 4¼ODX1½ 108.0X48.3 300 / 2.07 76 FM UL
100X50 / 4¼ODX2 108.0X60.3 300 / 2.07 76 FM UL
100X65 / 4¼ODX3OD 108.0X76.1 300 / 2.07 76 FM UL
100X80 / 4¼ODX3 108.0X88.9 300 / 2.07 76 FM UL
100X25 / 4X1 114.3X33.7 300 / 2.07 76 FM UL
100X32 / 4X1¼ 114.3X42.4 300 / 2.07 76 FM UL
100X40 / 4X1½ 114.3X48.3 300 / 2.07 76 FM UL
100X50 / 4X2 114.3X60.3 300 / 2.07 76 FM UL
100X65 / 4X2½ 114.3X73.0 300 / 2.07 76 FM UL
100X65 / 4X3OD 114.3X76.1 300 / 2.07 76 FM UL
100X80 / 4X3 114.3X88.9 300 / 2.07 76 FM UL
125X25 / 5½ODX1 139.7X33.7 300 / 2.07 89 FM UL
125X32 / 5½ODX1¼ 139.7X42.4 300 / 2.07 89 FM UL
125X40 / 5½ODX1½ 139.7X48.3 300 / 2.07 89 FM UL
125X50 / 5½ODX2 139.7X60.3 300 / 2.07 89 FM UL
125X65 / 5½ODX3OD 139.7X76.1 300 / 2.07 89 FM UL
125X80 / 5½ODX3 139.7X88.9 300 / 2.07 89 FM UL
125X100 / 5½ODX4 139.7X114.3 300 / 2.07 89 FM UL
150X25 / 6¼ODX1 159.0X33.7 300 / 2.07 89 FM UL
150X32 / 6¼ODX1¼ 159.0X42.4 300 / 2.07 89 FM UL
150X40 / 6¼ODX1½ 159.0X48.3 300 / 2.07 89 FM UL
150X50 / 6¼ODX2 159.0X60.3 300 / 2.07 89 FM UL
150X65 / 6¼ODX3OD 159.0X76.1 300 / 2.07 89 FM UL
150X80 / 6¼ODX3 159.0X88.9 300 / 2.07 89 FM UL
150X25 / 6½ODX1 165.1X33.7 300 / 2.07 102 FM UL
150X32 / 6½ODX1¼ 165.1X42.4 300 / 2.07 102 FM UL
150X40 / 6½ODX1½ 165.1X48.3 300 / 2.07 102 FM UL
150X50 / 6½ODX2 165.1X60.3 300 / 2.07 102 FM UL
150X65 / 6½ODX3OD 165.1X76.1 300 / 2.07 102 FM UL
150X80 / 6½ODX3 165.1X88.9 300 / 2.07 102 FM UL
150X100 / 6½ODX4 165.1X114.3 300 / 2.07 102 FM UL
150X125 / 6½ODX5½OD 165.1X139.7 300 / 2.07 102 FM UL
150X25 / 6X1 168.3X33.7 300 / 2.07 102 FM UL
150X32 / 6X1¼ 168.3X42.4 300 / 2.07 102 FM UL
150X40 / 6X1½ 168.3X48.3 300 / 2.07 102 FM UL
150X50 / 6X2 168.3X60.3 300 / 2.07 102 FM UL
150X65 / 6X2½ 168.3X73.0 300 / 2.07 102 FM UL
150X65 / 6X3OD 168.3X76.1 300 / 2.07 102 FM UL
150X80 / 6X3 168.3X88.9 300 / 2.07 102 FM UL
200X25 / 8X1 219.1X33.7 300 / 2.07 127 FM UL
200X32 / 8X1¼ 219.1X42.4 300 / 2.07 127 FM UL
200X40 / 8X1½ 219.1X48.3 300 / 2.07 127 FM UL
200X50 / 8X2 219.1X60.3 300 / 2.07 127 FM UL
200X65 / 8X3OD 219.1X76.1 300 / 2.07 127 FM UL
200X80 / 8X3 219.1X88.9 300 / 2.07 127 FM UL
200X100 / 8X4 219.1X114.3 300 / 2.07 127 FM UL

Kami ayeuna gaduh tim penjualan kotor kami sorangan, gaya sareng desain tanaga gawé, awak téknis, tanaga gawé QC sareng grup paket. Kami ayeuna gaduh prosedur ngatur kualitas anu ketat pikeun tiap sistem. Ogé, sadaya padamel kami berpengalaman dina industri percetakan pikeun ODM Factory China FM / UL / CE Approval Concentric Threaded Reducer for Fire Fighting, Anjogkeun trend lapangan ieu nyaéta tujuan pengkuh urang. Nyayogikeun solusi kelas hiji nyaéta niat urang. Pikeun nyiptakeun tempat anu saé, kami hoyong damel babarengan sareng rerencangan caket di bumi sareng luar negeri. Upami anjeun ngagaduhan minat kana produk sareng solusi kami, émut pikeun henteu kantos ngantosan nyauran kami.

ODM Factory China Threaded Reducer, Groove Reducer, Kami ngahontal ISO9001 anu nyayogikeun pondasi anu solid pikeun pamekaran salajengna. Neraskeun kana "Kualitas luhur, Pangiriman Ajakan, Harga Kompetitif", kami ayeuna parantos netepkeun kerjasama jangka panjang sareng klien ti luar negeri sareng domestik sareng kéngingkeun koméntar tinggi klien anyar sareng lami. Kami mangrupikeun kahormatan anu hébat pikeun nyumponan tungtutan anjeun. Kami tulus ngarepkeun perhatian anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami