Rapat ringkesan jangka menengah Shandong Zhihua Pipe Industry / Huabao Machines Lean Promosi Proyék suksés dilaksanakeun

Tanggal 28 Juli 2020, rapat kasimpulan jangka pertengahan tahap kahiji Proyék Promosi Lean Industri Pipa Zhihua / Mesin Huabao hasil dilaksanakeun. Zhang Wei, umum manajer Industri Pipa Zhihua / Mesin Huabao, sareng manajemén perusahaan di sadaya tingkatan, Shandong Huazhi Project Consultant Tim ngiringan dina rapat ieu.

nesimgsingle

Rapat ieu nyimpulkeun préstasi, kakurangan sareng léngkah-léngkah salajengna tina promosi langsing di 2020, sareng nunjukkeun arah pikeun kamajuan lancar promosi langsing dina paruh kadua taun. Staf di sadaya tingkatan ogé nyatakeun tekadna pikeun latihan langsing sareng ngupayakeun kaunggulan.

Ngaliwatan satengah taun promosi langsing, sababaraha eusi manajemén parantos dirobih tina nanaon kana hiji hal. Kasadaran sareng sikep pagawé laun-laun robih, sareng kagiatan manajemén condong distandarkeun.

Dumasar kana lingkungan luar sareng tahap pamekaran saleresna perusahaan, strategi pangaturan organisasi jangka sedeng sareng jangka panjang dirumuskeun, nempatkeun pondasi anu saé pikeun fungsi sistemik léngkah salajengna.

Ngadegkeun sistem manajemen rapat perusahaan, ngabakukeun standar manajemén rapat di sadaya tingkatan, sareng mastikeun efektivitas struktur rapat perusahaan.
Standar evaluasi kinerja sareng skéma évaluasi parantos diadegkeun sareng laun-laun dilarapkeun kana évaluasi hasilna. Orientasi insentif parantos ditetepkeun sareng pangaruhna mimiti muncul.

Ngalangkungan kontrol prosés sareng tarikan hasil, évaluasi kasaluyuan akun parantos dilebetkeun kana manajemen anu normal, sareng struktur inventarisasi janten langkung rasionalisasi sareng bertahap ngalayanan organisasi produksi sareng pangiriman order.

Promosi épéktip pikeun garis modél nyayogikeun jalur anu jelas sareng tiasa dilaksanakeun pikeun paningkatan manajemén situs produksi.
Prosés manajemén perencanaan tatanan parantos mimiti dibuka, anu tiasa nyayogikeun pitunjuk ilmiah sareng épéktip pikeun jaminan prosés produksi sadayana, sareng parantos ngawangun operasi anu standar pikeun ngajadwalkeun ngalangkungan aplikasi sistem.

News Pictures (2)
News Pictures (1)
News Pictures (3)
News Pictures (4)
News Pictures (5)
News Pictures (6)
News Pictures (7)

Pos waktos: Jun-28-2021