"Rapat Kick Project Off-off" Shandong Zhihua Pipe Industry Co., Ltd. sareng Weifang Huabao Machines Co., Ltd. suksés diayakeun

Tanggal 8 Désémber 2019, Shandong Zhihua Pipe Industry Co., Ltd. sareng Weifang Huabao Machinary Co., Ltd. "Rapat Peluncuran Proyék Lean Promosi Proyek" hasil dilaksanakeun. Shandong Zhihua Pipe Industry Co., Ltd., Weifang Huabao Machines Co., Ltd. Ketua Zhang Zhihua, general manager Zhang Wei, tanaga manajemén sababaraha departemén sareng tim konsultan Shandong Huazhi ngahadiran rapat éta.

Shandong Zhihua Pipe Industry Co., Ltd. didirikeun tanggal 11 Januari 2007. Weifang Huabao Machinery Co., Ltd. didirikeun tanggal 28 Agustus 2014. Tempatna di ibukota layang-layang internasional anu indah --- Fangan Street, Fangzi District , Kantor Kota Weifang mangrupikeun perusahaan khusus kana casting, ngolah, produksi sareng penjualan pipa alur sareng pipa pipa seuneu. Pipa merek "Fangan" perusahaan sadayana ngadopsi ramah lingkungan, henteu polusi, sareng tahan cai anu tahan korosi anu nyemprot cet cai, sareng sadayana parantos ngalaksanakeun pamariksaan seueur departemén propésional anu berwibawa sapertos National Fixed Fire Extinguishing sareng Refractory Component Pusat Pengawasan sareng Inspeksi, sareng Pusat Pamariksaan Produk Industri Mesin. Sértipikasi.

Perusahaan taat kana prinsip bisnis "Élmu sareng Téknologi, berorientasi Kualitas, Pamutahiran Kontinyu, Kapuasan Palanggan" sareng prinsip "Salamet ku kualitas, Pangwangunan ku reputasi", sareng produk kami ngical ogé di bumi sareng di luar negeri!

Sign a strategic cooperation agreement

Asup perjanjian kerjasama strategis

Chairman's speech

Biantara pupuhu

Project-theme-announcement

Pengumuman téma proyék

All-the-staff-took-a-group-photo

Sadayana padamelan nyandak poto kelompok

Peluncuran ieu sacara lega bakal nyebarkeun tujuan, tujuan, metode kerja sareng sarat proyék ka manajemén sareng padamel sakumna perusahaan, ngabentuk landasan anu saé pikeun pamekaran teratur tina léngkah salajengna.


Pos waktos: Jun-03-2019