Warta

  • fittings grooved sadia dina dua produk:

    (1) The fittings pipe pikeun nyambungkeun na sealing anu gandeng kaku, gandeng fléksibel, tees mékanis jeung flanges;(2) fittings pipe nu maénkeun peran transisi sambungan kaasup siku, majalengka, opat arah, ngurangan pipe, piring buta, jsb The nyambungkeun na sealing fittings alur anu utama ...
    Maca deui
  • Tinjauan fittings pipe grooved

    Numutkeun kana spésifikasi desain sistem sprinkler otomatis, sambungan pipa sistem kedah alur gabungan atanapi benang sareng sambungan flange;Pipa kalawan diaméter sarua atawa leuwih gede ti 100mm dina sistem kudu piecewise disambungkeun jeung flanges atawa konektor slotted.Groo...
    Maca deui
  • Manual Instruksi Instalasi

    Parentah pikeun Pipe Roll Grooving "A" Dimensi -The "A" dimension, atawa jarak ti tungtung pipe kana alur, nangtukeun aréa seating gasket.Wewengkon ieu kedah bébas tina indentations, projections (kaasup weld ...
    Maca deui
  • Hal-hal anu kedah diperhatoskeun nalika masang couplings grooved

    (1) Kualitas instalasi clamp, khususna kualitas instalasi clamp fléksibel, gumantung kana sarat anu disebatkeun di luhur: nyaéta, bahan pipa, ukuran bentuk, deformasi nozzle, kualitas alur tekanan. jeung kualitas clamp sorangan, jeung...
    Maca deui
  • Alesan pikeun sealing punjul tina fittings pipe grooved

    Kusabab ring sealing karét sarta clamp tina fittings pipe grooved boga desain struktural sealable unik, nyaeta, ring sealing karét lokasina di lapisan jero fittings pipe grooved ieu disimpen dina luar pipa disambungkeun tur konsisten kalayan alur tos digulung.Anu...
    Maca deui
  • Cilaka fittings pipe grooved mun las

    Aya loba cara pikeun nyambungkeun fittings pipe grooved, sarta cara adaptasi jeung unggal lingkungan béda, tapi redaktur yakin yén paling ngabahayakeun pikeun alat-alat nyaeta pamakéan umum urang tina métode las tradisional, nu utamana manifested dina aspék handap: 1. polusi asap W...
    Maca deui
  • Grooved pipe pas produksi base

    Weifang Fangzi dileler hijina "Cina alur pipa fittings Base Industri" di nagara News ti koran ieu (Reporter Wu Xiaoqiang, Korrespondent Liu Huaqiang, Koresponden Liu Huaqiang na Lu Xuanlong) reporter ieu informed yén dina "16 Cina Foundry Associ. ..
    Maca deui
  • Bubuka fittings pipe grooved

    Fittings grooved ngamungkinkeun pikeun assembly gancang sarta modifikasi sistem piping badag sabab nyadiakeun stabilitas hébat sapanjang manjang vast pipa.Éta ogé murah pisan pikeun masang, ngajaga, sareng jalan deui.Dina pas grooved, perumahan gandeng slides sajajar jeung Pad baud;...
    Maca deui
  • Téknologi sistem fittings pipa alur

    Struktur produk 1.The kompak, sarat spasi instalasi leuwih leutik Dibandingkeun jeung sambungan flange las, struktur produk sambungan alur leuwih kompak jeung sarat spasi instalasi leuwih leutik.Hésé pisan pikeun ngalas flanges tina pipa ukuran ageung ...
    Maca deui
  • International Fire Protection Exhibition—Middle East (Dubai)

    Pameran Perlindungan Seuneu Internasional—Wétan Tengah (Dubai)

    Dina Januari 16-19, 2020, parusahaan urang milu dina Wétan Tengah (Dubai) Pameran Protection Seuneu Internasional INTERSEC, nu mangrupakeun paméran skala badag produk panyalindungan seuneu kaamanan profésional grooved fittings pipe di Wétan Tengah....
    Maca deui
  • The mid-term summary meeting of Shandong Zhihua Pipe Industry/Huabao Machinery Lean Promotion Project was successfully held

    Rapat kasimpulan pertengahan istilah Industri Pipa Shandong Zhihua / Proyék Promosi Lean Mesin Huabao suksés dilaksanakeun

    Dina tanggal 28 Juli 2020, rapat kasimpulan patengahan fase kahiji Proyék Promosi Lean Industri Pipa Zhihua / Mesin Huabao junun dilaksanakeun.Zhang Wei, manajer umum Industri Pipa Zhihua / Mesin Huabao, sareng manajemén perusahaan dina sadaya tingkatan ...
    Maca deui
  • The “Lean Project Kick-off Meeting” of Shandong Zhihua Pipe Industry Co., Ltd. and Weifang Huabao Machinery Co., Ltd. was successfully held

    "Rapat Kick-off Proyék Lean" tina Shandong Zhihua Pipe Industry Co., Ltd. sareng Weifang Huabao Machinery Co., Ltd. suksés dilaksanakeun

    Dina 8 Désémber 2019, Shandong Zhihua Pipe Industry Co., Ltd. sareng Weifang Huabao Machinery Co., Ltd. "Rapat Peluncuran Proyék Lean Fase I" suksés dilaksanakeun.Shandong Zhihua Pipe Industry Co., Ltd., Weifang Huabao Machinery Co., Ltd. Pupuhu Zhang Zhihua, ...
    Maca deui