Reducer Konsentris Alur

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Fittings alur ngamungkinkeun pikeun gancang pendaptaran sareng modifikasi sistem pipa ageung kusabab éta nyayogikeun stabilitas anu hébat sapanjang pipa anu lega. Éta ogé murah pisan pikeun masang, ngajaga, sareng ngalacak deui. Dina pas alur, perumahan gandeng ngagéser sajajar sareng bantalan baud; ieu nyayogikeun tindakan clamping sapanjang hiji offset, nyayogikeun kaku tambahan kana sendi. Alat kelengkapan alur ogé ngabantosan anjeun pikeun nyambungkeun pipa dina situasi anu rohangan mahal.

Fittings alur ngagaduhan tilu bagian utami: alur pikeun ngajajarkeun pipa, baud pikeun nyangcang gandengna, sareng tekanan gasket panyegelan responsif pikeun nyegah kabocoran. Alur dina tungtung pipa ngajantenkeun gampang disambungkeun sareng pegatkeun. Fittings alur tiasa ngahémat waktos perusahaan sareng artos sabab henteu meryogikeun las, flanging, atanapi threading.

Perusahaan-perusahaan dina tambang, perlindungan seuneu, HVAC, pengolahan limbah, sareng séktor pembangkit listrik sering nganggo pipa sareng konektor anu dipasang dina alur. Beda sareng sistem konvensional anu segel dipilampah ku tekanan, gasket panyegelan ieu nyiptakeun tekanan di luar pipa, ningkatkeun stabilitas pas alur. Kusabab kaamanan tambahan tina sendi alur, éta bahkan digunakeun dina sistem militér sareng laut. C-tipe anjing laut karét triple ngajantenkeun bocor ampir teu mungkin!

Kopling alur sayogi dina sababaraha jinis sapertos "ngirangan", "fleksibel", atanapi "kaku". Fittings alur tiasa nampilkeun flensa, radii pondok, tutup tungtung domed (atanapi "end-all caps"), bentuk tee (atanapi "cross fittings"), tees mekanik, reducent concentric, sareng siku. Tutup tungtung domed didesain janten pas multifungsi tungtung-of-the-line. Éta dipaké dina tetes, sprigs, gauges, solokan, sareng sirah Sprinkler. Tees mékanis ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun toko cabang tanpa kedah ngelas atanapi nganggo sababaraha fittings.

3) Fitur

• Gancang ngarakit
• Gampang pikeun Re-Route Systems

4) pas alur henteu meryogikeun:

• Las
• Flanging
• Threading

5) Kauntungan tina pas alur:

• Desain inovatif ngamungkinkeun pamasangan saderhana, gancang sareng murah, kalayan henteu peryogi alat khusus atanapi palatihan.
• Majelis gancang nganggo garis produk gandeng sambel unik.
• Tabungan substansial dina waktos sareng artos akibat tina ngaleungitkeun kabutuhan las sareng serat.
• Ngirangan transmisi noise sareng geter sareng aktipkeun sambungan mandiri.
• Kalenturan dina perenah garis dina kaayaan sesah.
• Henteu aya résiko kabocoran kusabab parobahan suhu atanapi gerakan anu disababkeun ku oyag atanapi goyang.
• Ngaktipkeun panggunaan pipa témbok ipis, ngirangan beurat sareng harga.

6) Aplikasi

• Pertambangan
• Perlindungan Seuneu
• HVAC
• Perawatan Cai Rawa
• Tutuwuhan Daya

Ukuran Nominal
mm / di
Pipa OD
mm
Tekanan Gawe
PSI / Mpa
Diménsi
L mm
Sertipikat
50X32 / 2X1 60.3X33.7 300 / 2.07 64 FM UL
50X32 / 2X1¼ 60.3X42.4 300 / 2.07 64 FM UL
50X40 / 2X1½ 60.3X48.3 300 / 2.07 64 FM UL
65X25 / 2½X1 73.0X33.7 300 / 2.07 64 FM UL
65X32 / 2½X1¼ 73.0X42.4 300 / 2.07 64 FM UL
65X40 / 2½X1½ 73.0X48.3 300 / 2.07 64 FM UL
65X25 / 3ODX1 76.1X33.7 300 / 2.07 64 FM UL
65X32 / 3ODX1¼ 76.1X42.4 300 / 2.07 64 FM UL
65X40 / 3ODX1½ 76.1X48.3 300 / 2.07 64 FM UL
65X50 / 3ODX2 76.1X60.3 300 / 2.07 64 FM UL
80X25 / 3X1 88.9X33.7 300 / 2.07 64 FM UL
80X32 / 3X1¼ 88.9X42.4 300 / 2.07 64 FM UL
80X40 / 3X1½ 88.9X48.3 300 / 2.07 64 FM UL
80X50 / 3X2 88.9X60.3 300 / 2.07 64 FM UL
80X65 / 3X2½ 88.9X73.0 300 / 2.07 64 FM UL
80X65 / 3X3OD 88.9X76.1 300 / 2.07 64 FM UL
100X65 / 4¼ODX3OD 108.0X76.1 300 / 2.07 76 FM UL
100X80 / 4¼ODX3 108.0X88.9 300 / 2.07 76 FM UL
100X50 / 4X2 114.3X60.3 300 / 2.07 76 FM UL
100X65 / 4X2½ 114.3X73.0 300 / 2.07 76 FM UL
100X65 / 4X3OD 114.3X76.1 300 / 2.07 76 FM UL
100X80 / 4X3 114.3X88.9 300 / 2.07 76 FM UL
125X100 / 5½ODX4¼OD 133.0X108.0 300 / 2.07 89 FM UL
125X100 / 5½ODX4 133.0X114.3 300 / 2.07 89 FM UL
125X50 / 5½ODX2 139.7X60.3 300 / 2.07 89 FM UL
125X65 / 5½ODX3OD 139.7X76.1 300 / 2.07 89 FM UL
125X80 / 5½ODX3 139.7X88.9 300 / 2.07 89 FM UL
125X100 / 5½ODX4 139.7X114.3 300 / 2.07 89 FM UL
150X50 / 6¼ODX2 159.0X60.3 300 / 2.07 89 FM UL
150X65 / 6¼ODX3OD 159.0X76.1 300 / 2.07 89 FM UL
150X80 / 6¼ODX3 159.0X88.9 300 / 2.07 89 FM UL
150X100 / 6¼ODX4¼OD 159.0X108.0 300 / 2.07 89 FM UL
150X100 / 6¼ODX4 159.0X114.3 300 / 2.07 89 FM UL
150X125 / 6¼ODX5½OD 159.0X133.0 300 / 2.07 89 FM UL
150X50 / 6½ODX2 165.1X60.3 300 / 2.07 102 FM UL
150X65 / 6½ODX3OD 165.1X76.1 300 / 2.07 102 FM UL
150X80 / 6½ODX3 165.1X88.9 300 / 2.07 102 FM UL
150X100 / 6½ODX4 165.1X114.3 300 / 2.07 102 FM UL
150X125 / 6½ODX5½OD 165.1X139.7 300 / 2.07 102 FM UL
150X50 / 6X2 168.3X60.3 300 / 2.07 102 FM UL
150X65 / 6X2½ 168.3X73.0 300 / 2.07 102 FM UL
150X65 / 6X3OD 168.3X76.1 300 / 2.07 102 FM UL
150X80 / 6X3 168.3X88.9 300 / 2.07 102 FM UL
150X100 / 6X4 168.3X114.3 300 / 2.07 102 FM UL
150X125 / 6X5½OD 168.3X139.7 300 / 2.07 102 FM UL
200X50 / 8X2 219.1X60.3 300 / 2.07 127 FM UL
200X65 / 8X3OD 219.1X76.1 300 / 2.07 127 FM UL
200X80 / 8X3 219.1X88.9 300 / 2.07 127 FM UL
200X100 / 8X4 219.1X114.3 300 / 2.07 127 FM UL
200X125 / 8X5½OD 219.1X139.7 300 / 2.07 127 FM UL
200X150 / 8X6½OD 219.1X165.1 300 / 2.07 127 FM UL
200X100 / 8X4 219.1X168.3 300 / 2.07 127 FM UL

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami