Taros Kami

Shandong Zhihua Pipe Industry Co., Ltd.

Alamat

Kacamatan Fangan, Kacamatan Fangzi, Kota Weifang, Propinsi Shandong, Cina. Kode pos: 262113

Telepon

+ 86-536-7929119
+ 86-15853694156
+ 86-18953615191

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten
Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami