Tentang Kami

Profil Perusahaan

Husus dina Ductile Beusi alur Pipa Fittings sareng kopling pikeun Patempuran Seuneu

Shandong Zhihua Pipe Industry Co., Ltd, didirikeun taun 2007, khusus pikeun Ductile Iron Groove Pipe Fittings sareng Couplings for Fire Fighting. Tempatna di "Modal layang-layang Dunya" Kota Weifang katelah basis produksi Pipa Groove Pipe Fittings sareng padeukeut sareng pelabuhan Qingdao.

Perusahaan Didirikeun
+
Bakat Pinunjul
Daérah pabrik
+
Nagara Ékspor

Sertipikat

Zhihua parantos ngalangkungan sistem manajemen kualitas ISO9001 sareng produk anu di-groove na parantos kéngingkeun persetujuan FM & U L & CE sareng sayogi pikeun palanggan OEM / ODM. Ayeuna, perusahaan gaduh opat pabrik sareng 1000 pagawé terampil sareng dua mérek:WFHSH ® ™ & FANGAN ® ™ & SHUNAN® ™, legana 100000 méter pasagi.

Certification (8)
Certification (7)
Certification (6)
Certification (5)

Inovasi henteu pernah réngsé, panilitian sareng pamekaran henteu kantos lirén.

Zhihua terkenal sareng reputasi tinggi di kalangan palanggan pikeun iman, kualitas, harga sareng jasa na. Produk alur na dijual di saluareun 300 kota di Cina sareng diékspor ka Amérika Serikat, Wétan Tengah, Amérika Kidul, Tenggara, Korea, Ékt.

fc2948a0

Zhihua ngagaduhan opat bengkel produksi utama pikeun produk casting: Lokakarya otomatis casting, bengkel mesin, bengkel Lukisan sareng lokakarya cetakan. Pabrik Zhihua dilengkepan fasilitas sareng peralatan anu paling canggih di industri. Fasilitas produksi utami ngandung 8 jalur produksi cetak nangtung otomatis 416 pangsaéna; Perancis FONDARC 180T mixers keusik otomatis, anu mangrupikeun mixer anu pangsaéna di dunya. Tungku listrik sedeng, 8 pusat mesin citakan CNC, 150 mesin lathes pikeun Thread & Alur, 2 jalur palapis listrik, 5 garis epoxy & mesin lukisan otomatis, anu kapasitas taunan parantos ngaleuwihan 100000 ton.

aboutimg

Di 2019, Zhihua nembé ngawangun pabrik pemadam kebakaran, anu tiasa ngahasilkeun 4 juta pemadam kebakaran tiap taunna, total investasi ngaleuwihan langkung ti 20 juta RMB, anu utamina ngahasilkeun pemadam kebakaran portabel, alat pemadam kebakaran karbon dioksida portabel sareng produk sanés. Ayeuna, kami ngembangkeun klep, Hydrant Indoor, hydrant outdoor, adaptor pompa Seuneu sareng produk panyalindungan seuneu anu sanés. ZHIHUA pasti bakal ngembangkeun janten perusahaan ageung komprehensif sareng jajaran produk perlindungan seuneu dina waktos anu caket.

 Seueur hal tiasa robih, tapi komitmen urang kana profesionalisme, kualitas sareng palayanan pelanggan moal. Hubungi Zhihua pikeun ngawitan ngaémat waktos sareng biaya.