Wilujeng sumping di Zhihua

Salaku harga produk alur terkemuka di dunya, kami nyayogikeun produk anu pangsaéna.

NAHA MILIH KAMI

Zhihua terkenal sareng reputasi tinggi di kalangan palanggan pikeun iman, kualitas, harga sareng jasa na.

  • Zhihua has passed ISO9001 quality management system and its grooved products have obtained FM & U L& CE approval and available for customer’s OEM / ODM.

    sertipikat ngahargaan

    Zhihua parantos ngalangkungan sistem manajemen kualitas ISO9001 sareng produk anu di-groove na parantos kéngingkeun persetujuan FM & U L & CE sareng sayogi pikeun palanggan OEM / ODM.

  • The company specializes in producing high-performance equipment, strong technical force, strong development capabilities, good technical services.

    Kualitas alus teuing

    Perusahaan ngahususkeun dina ngahasilkeun alat-alat kinerja tinggi, kakuatan téknis anu kuat, kamampuan ngembangkeun anu kuat, jasa téknis anu saé.

  • Whether it is pre-sale or after-sales, we will provide you with the best service to let you know and use our products more quickly.

    Palayanan

    Naha éta pre-sale atanapi saatos-penjualan, kami bakal nyayogikeun anjeun jasa pangsaéna pikeun ngabéjaan sareng ngagunakeun produk urang langkung gancang.

Populér

Produk kami

khusus dina Ductile Beusi alur Pipa Fittings sareng kopling pikeun Patempuran Seuneu.

saha kami

Shandong Zhihua Pipe Industry Co., Ltd, didirikeun taun 2007, khusus pikeun Ductile Iron Groove Pipe Fittings sareng Couplings for Fire Fighting. Tempatna di "Modal layang-layang Dunya" Kota Weifang katelah basis produksi Pipa Groove Pipe Fittings sareng padeukeut sareng pelabuhan Qingdao.

Zhihua parantos ngalangkungan sistem manajemen kualitas ISO9001 sareng produk anu di-groove na parantos kéngingkeun persetujuan FM & U L & CE sareng sayogi pikeun palanggan OEM / ODM. Ayeuna, perusahaan gaduh opat pabrik sareng 1000 pagawé terampil sareng dua mérek: WFHSH ® ™ & FANGAN ® ™ & SHUNAN® ™, kalebet 100000 méter pasagi.

  • factory-youer